Blog

november 3, 2019

7 tips voor het huren van een opslagcontainer

Als het gaat om het huren van een verzendcontainer (ook bekend als een ISO-container of CONEX-box), geven de meeste bedrijven de voorkeur aan huren in plaats van kopen. Het is goedkoper en handiger.

1. Ga na of u een vergunning nodig heeft.

Vergunningsvereisten kunnen variëren, afhankelijk van uw stad, provincie en buurtcodes (indien van toepassing). In de meeste gevallen moet u, als de container geen permanente structuur op uw eigendom wordt, waarschijnlijk een vergunning voor tijdelijk gebruik verkrijgen. Maar in sommige gevallen is een vergunning mogelijk niet vereist.
De algemene vuistregel is deze: als uw woning zich in een woonwijk bevindt, zijn de vergunningsvereisten meestal strenger.

2. Ontdek de bezorgkosten.

Een gebied waar verborgen kosten snel kunnen oplopen, zijn de verzendkosten. De bezorgkosten worden meestal bepaald door de kilometerstand tussen de container en uw eigendom. Hoe groter de kilometerstand, hoe meer u gaat betalen.
Veel leveranciers brengen een vast bedrag in rekening voor alles binnen een straal van 60 mijl rond hun locatie en verhogen vervolgens hun tarief per mijl voor alles buiten die straal.

3. Bepaal hoe lang u de container nodig heeft.

Sommige leveranciers bieden betere tarieven als u zich aanmeldt voor een langlopend contract. Andere leveranciers bieden een huurkoopoptie voor langetermijnverhuur. Als u niet zeker weet hoe lang u de container nodig heeft (aangezien uw behoeften kunnen veranderen), vraag dan uw leverancier of deze een contract van maand tot maand aanbiedt.

4. Zoek uit welke maat je nodig hebt.

Opslagcontainers zijn verkrijgbaar in twee standaardlengtes: 20 voetteksten en 40 voetteksten. Maar sommige leveranciers bieden aangepaste maten aan. Deze maten worden gemaakt door de containers te verkleinen of aan elkaar te lassen. Houd er rekening mee dat afwijkende formaten meestal meer kosten.
Sommige leveranciers bieden een extra brede optie die meestal 10 voet breed is. Dankzij de extra breedte van 2 voet kunnen twee houten pallets naast elkaar worden opgeslagen en is er nog steeds een loopbrug tussen.

5. Bepaal welke functies belangrijk voor u zijn.

Zelfs bij verhuur is het handig om de container fysiek te inspecteren voordat u een contract ondertekent. Hoewel het typisch is om wat slijtage te verwachten bij het huren, vooral als u een gebruikte container huurt, zijn er een paar belangrijke dingen om op te letten:
Deuken – Sommige deuken zijn te verwachten, maar als ze diep zijn, kunnen ze mogelijk water vasthouden dat tot roest en lekkage kan leiden.

6. Ontdek welke site-voorbereiding nodig is vóór levering.

In de meeste gevallen is enige basisvoorbereiding van de site vereist voordat u een container op uw eigendom kunt opslaan. Als het onroerend goed relatief vlak is, is er meestal niet meer nodig dan enige basisnivellering. In veel gevallen kunt u dit waarschijnlijk zelf doen of met wat kleine hulp.

7. Praat met meerdere leveranciers.

Wanneer u een container huurt, zijn er meestal een aantal lokale leveranciers om uit te kiezen. Hoe bepaal je met wie je gaat?

Opslag Container
About Barbara J. Potts

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.