Blog

november 11, 2019

Dingen waarmee u rekening moet houden bij het huren van een verzendcontainer

1.Dimensions

Het is belangrijk dat u de exacte grootte van de container bepaalt die u nodig heeft voordat u de containercontainer kunt huren. Dit hangt vooral af van wat u van plan bent in de container te plaatsen en uw reden om in de eerste plaats een container te huren, maar over het algemeen is het voordeliger om een ​​enkele, grote eenheid te huren dan verschillende kleine. Deze houders worden veel gebruikt en zijn als zodanig gemakkelijker verkrijgbaar.

2.Duur

Een ander aspect dat je moet verduidelijken, is hoe lang je de container huurt. Natuurlijk wilt u niet verder gaan dan de afgesproken datum van retour voor de container. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, zou het slim zijn om uw huurperiode iets langer te verlengen dan de tijd die u daadwerkelijk van plan bent om de container te gebruiken. Dit geeft je als het ware een kussen van tijd, voor het geval er iets opkomt en je de container wat langer moet gebruiken. Het kan ook kosteneffectiever zijn omdat veel containerbedrijven kortingen aanbieden voor langerlopende huurcontracten.

 

3.Damage

Hoewel zeecontainers ongetwijfeld duurzaam zijn, zijn ze niet onverwoestbaar. Daarom moet u eerst de container controleren voordat u doorgaat met de huur. Het is belangrijk dat u niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant grondig controleert. Controleer vooral de muren, de vloer en het dak. Dit onderdeel wordt niet vaak gecontroleerd vanwege de ontoegankelijkheid, maar de integriteit is van vitaal belang. Zelfs een klein gaatje kan de toegang van vocht en andere verontreinigingen in uw container betekenen en schade aan wat u erin plaatst. Controleer ook de deuren, scharnieren en sloten. Zorg ervoor dat deze onderdelen vrij zijn van roest en gebroken onderdelen en in een goede werkende staat zijn.

4.Materiaal

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw container is gemaakt van duurzaam, corrosiebestendig staal, vooral als u hem aan buitenelementen blootstelt. Roest kan niet alleen schadelijk zijn voor de container maar ook voor de dingen erin.

5.Transport

Wanneer u uw container ontvangt of van plan bent te transporteren, zorg er dan voor dat u een vooraf opgesteld reisschema hebt dat de exacte route aangeeft, wie het zal bezorgen en hoe het zal worden gepositioneerd. Dit is uiterst belangrijk omdat containers niet ideaal zijn voor transport over bepaalde wegen, zoals die met tunnels, bomen en hoogspanningsleidingen; en elk verval in de behandeling kan een zwaar ongeval veroorzaken. Het zou het beste zijn als de container niet langdurig moet worden getransporteerd.

6.Insurance

Zorg dat u de verzekeringsverplichtingen bij het containerbedrijf verduidelijkt. Meestal komt deze verplichting voor rekening van de koper en zijn alle goederen die in de container zijn opgeslagen de verantwoordelijkheid van de koper. Sommige bedrijven, zoals Tiger Containers, bieden echter wel garanties als u niet tevreden bent met de container.

Verzending
About Barbara J. Potts

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.