Blog

november 18, 2019

10 dingen die u moet weten VOORDAT u een verzendcontainer koopt

1. Afhankelijk van waar u woont, kan het kopen van een verzendcontainer net zo eenvoudig zijn als een reis naar uw lokale haven of een moeilijke logistieke nachtmerrie. Als u in de buurt van een haven woont, moet u veel leveranciers kunnen vinden. Als dit niet het geval is, moet de container waarschijnlijk naar u worden verzonden. Om wat geld te besparen, huur een vrachtwagen met een opklapbed of een lange oplegger en haal hem zelf op.

2. Als u een beperkt budget heeft, vermijd dan elke plaats die prefab containers met oprolbare deuren verkoopt of die gemaakt zijn als aanhangera die op werklocaties wordt gebruikt. Deze kosten veel en u zult waarschijnlijk toch de lay-out moeten wijzigen die aan uw eigen behoeften voldoet.

3. Wilt u geld besparen? Zoek naar containers op Craigslist of zelfs eBay. We konden een hoofdkwartier van 40 ’vinden (High Cubed = 9,5’ hoog) voor $ 1.900. Het gemiddelde is ongeveer $ 2.200 voor een 40HC, $ 1.800 voor een 20 ‘en $ 1.500 voor een 10’. Eén aanbieding bood GRATIS levering binnen een straal van 50 mijl en de container werd geleverd met een garantie van 3 jaar om op te starten.

4. Wilt u meer geld besparen? Kijk rond en bekijk enkele gebruikte containers. We bezochten een lokaal magazijn dat meerdere op hun kavel had en konden tot 40 $ containers onderhandelen tot slechts $ 500.

5. Niet alle verzendcontainers zijn gemaakt van hetzelfde materiaal. Zoek naar die gemaakt van “Cor-Ten Steel”. Deze gaan het langst mee en ze zijn bestand tegen guur weer en roest. Onthoud dat containers zijn ontworpen om jaren op een schip in de corrosieve zoute lucht te zitten.

6. Overweeg een inspecteur in te huren van het Institute of International Container Lessors om uw container te inspecteren. Als u een afsluitbare, veilige container voor langdurig gebruik nodig hebt, kunt u ervoor zorgen dat u een goed product krijgt door een IICL-inspecteur in te huren.

7. Onderhandel met ALLE VERKOPERS! Dit is uiterst belangrijk. Vanwege het ENORME handelstekort met andere landen, stapelen containers zich ook op in de Verenigde Staten en andere landen. De verkoper heeft de ruimte nodig en ze zijn normaal gemotiveerd om te verkopen en deals te maken voor multi-unitverkopen. Probeer GRATIS levering te krijgen.

8. Overweeg om het interieur en het alternatieve dak af te bouwen. Onthoud dat dit een grote metalen doos is en het is een optie om geprefabriceerde secties te bouwen en ze op het laatste moment in of uit te schuiven. Als dit niet het geval is, werkt u mogelijk in een warme of koude vijandige omgeving.

9. Wanneer u klaar bent met uw huis, zorg er dan voor dat uw verzekeringsmaatschappij weet dat het een ISBU of Intermodal Steel Building Unit is. Het is waarschijnlijk de uitstekende brand- en veiligheidsclassificaties die indruk zullen maken op verzekeringsmaatschappijen en codebeambten.

10. Hieronder is een handige grafiek die u de afmetingen en gemiddelde kosten laat zien. Merk op dat de 40 ′ containers de beste waarde bieden en verreweg het gemakkelijkst te vinden zijn. U kunt maten tot 53 ′ vinden, maar het is onze ervaring dat de standaard 40 ′ maat of de 40´HC de juiste weg zijn.

Moet weten
About Barbara J. Potts

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.